Šport > Nogomet
12 ogledov

Ferguson prepovedal irokezo

david beckham Youtube
Nekdanji angleški nogometaš je razkril, kako je na zahtevo Sira Alexa Fergusona tik pred tekmo spremenil svojo pričesko.

David Beckham je gostoval v oddaji Graham Norton Show, kjer je obujal spomine na svoj čas v Manchester Unitedu. Angleški vezist se je za časa svoje kariere proslavil kot nogometna in modna ikona, v tokratnem intervjuju pa je razkril, kako mu je legendarni trener prepovedal eno njegovih ekstravagantnih pričesk.

''Ne vem, zakaj sem to naredil. Sedel sem v slačilnici in na glavi sem imel kapo, ker Sir Alex Ferguson še ni videl pričeske. Ko sem jo snel, je bilo zelo zanimivo. Tekma je bila čez eno uro in Ferguson je dejal, naj se obrijem. Sprva sem rekel 'ne', potem pa se je izraz na njegovem obrazu hitro spremenil, zato sem se obril na stranišču,'' je povedal Beckham.

Na vprašanje Hugha Jackmana, ali je bil Ferguson nepopustljiv glede videza svojih igralcev, je 39-letnik priznal: ''Zelo. Skrbelo ga je za ugled kluba in od svojih nogometašev je zahteval, da so profesionalni. Igrali smo na Wembleyju, tako da je imel kar prav.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.