Šport > Nogomet
24 ogledov

Ferguson: Ronaldo boljši od Messija

Žurnal24 main
Trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson meni, da je član madridskega Reala Cristiano Ronaldo boljši nogometaš kot Barcelonin Lionel Messi.

Trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson, ki je v svoji dolgoletni karieri treniral Cristiana Ronalda, za Portugalca pravi, da je boljši od zvezdnika Barcelone Lionela Messija. Ferguson kljub temu hvali Argentinca in trdi, da je fantastičen nogometaš, a je zanj Ronaldo trenutno najboljši nogometaš na svetu.

Novinarje je po zmagi rdečih vragov nad Schalkejem na prvi polfinalni tekmi Lige prvakov zanimalo tudi mnenje Fergusona o drugem polfinalu med Real Madridom in Barcelono, še posebej pa obračun med Ronaldom in Messijem.

"Ronalda dobro poznam in še vedno trdim, da je najboljši. Žogo obvlada z obema nogama, ima odlično tehniko, moč in pogum, hkrati pa ne poznam igralca, ki bi bil bolj nevaren v igri z glavo," pojasnjuje Škot.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.