Šport > Nogomet
21 ogledov

Ferguson se je nasmejal ceni Tottenhama

Ferguson Basel Manchester United Liga prvakov EPA
Sir Alex Ferguson aktivno išče nove okrepitve za Manchester United. Na njegovem radarju se je znašel nogometaš Tottenhama Luka Modrić, ki ga po navedbah Daily Maila njegov dosedanji klub ocenjuje na 40 milijonov dolarjev. Zanimanje pa sedemdesetletnik kaže tudi za Leightona Bainesa in Cheicka Tiotea.

Baines trenutno nastopa za Everton, njegovi delodajalci pa zanj zahtevajo 25 milijonov evrov. Isto vsoto za prestop Cheicka Tioeta zahtevajo tudi pri Newcastlu. To pomeni, da bi morali rdeči vragi za prestop treh igralcev odšteti kar 90 milijonov evrov, to pa po poročanju Daily Maila še zdaleč ne pride v poštev.

''Pozanimali smo se o teh treh igralcih. Alex nikoli ne bo plačal takšne smešne cene,'' je povedal neimenovan vir iz Old Trafforda. Neuničljivi škotski trener pa še vedno upa, da mu bo v vrste Manchester Uniteda uspelo zvabiti Shinjija Kagawo, ki igra za Borussio Dortmund. Pred časom je opustil idejo, da bi v klub pripeljal Edena Hazarda, za katerega so pri francoskem Lillu prav tako zahtevali 40 milijonov evrov in Manchester United ter Manchester City sta se zedinila, da je znesek preprosto previsok. Očitno pa ni previsok za Chelsea, ki je na pragu podpisa pogodbe z mladim talentiranim nogometašem.

Komentarjev 2
  • bojovi 22:18 03.junij 2012.

    Ni 90 milijonov ampak 75. Pa saj SAF ni Mancini, SAF raje kupi 2-3 igralce za 50 milijonov pa iz njih naredi zvezde. Potem pa taki gumpci kot je Mancini kupujejo XD.

  • grega.prebil 14:01 03.junij 2012.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870Ce koga zanima super igra manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega sveta.V bodoce pa prihaja se rokomet,kosarka, tenis, F1, in se mnogo sportov.