Šport > Nogomet
34 ogledov

Ferguson spet najboljši

Alexa Fergusona so trenerji tretjič v njegovi karieri izbrali za najboljšega v l Žurnal24 main
V roke sira Alexa Fergusona, trenerja novega angleškega prvaka Manchester Uniteda, je poromala nova nagrada. Za najboljšega trenerja Premier League so ga namreč izbrali tudi njegovi stanovski kolegi.

Potem ko je trener angleškega prvaka Manchetser Uniteda sir Alex Ferguson prejel nagrado za najboljšega trenerja minule sezone po izboru predstavnikov zveze, medijev in navijačev, so ga za najboljšega izbrali še stanovski kolegi v angleškem prvenstvu Premier League. Najboljši trener druge lige je postal strateg Norwich Cityja Paul Lambert.

Za Fergusona je to šele tretja nagrada otoškega združenja trenerjev v karieri; v letošnji sezoni je rdeče vrage popeljal do rekordnega 19. naslova prvaka, v finalu Lige prvakov pa jih 28. maja na Wembleyju čaka še obračun s špansko Barcelono. Lambert si je naziv trenerja leta prislužil, ker je Norwich City popeljal v prvoligaško druščino Premier League.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.