Šport > Nogomet
18 ogledov

Ferreira "odletel" osem dni pred Mariborom

Ferreira Panathinaikos Tottenham Evropska liga EPA
Portugalski nogometni strokovnjak Jesualdo Ferreira ni več trener Panathinaikosa, naslednjega tekmeca slovenskega prvaka Maribora v Evropski ligi. Kot poročajo grški mediji, ga je atenski klub zaradi slabih rezultatov tako doma kot v Evropi odpustil.

Uradno naj bi Panathinaikos novico sporočil na četrtkovi novinarski konferenci, ki jo je sklical predsednik Giannis Alafouzos.

Začasni naslednik 66-letnega Jesualda Ferreire, nekdanjega stratega Porta in Málage, ki ima s klubom pogodbo do konca letošnje sezone, naj bi bil Argentinec Juan Ramon Rocha, dosedanji trener Panathinaikosove druge ekipe.

Panathinaikos je v grškem prvenstvu trenutno šele šesti, v desetih tekmah je osvojil le 13 točk, zaenkrat pa se ni proslavil niti v Evropski ligi, v kateri še ni zmagal, v štirih tekmah je dvakrat remiziral in dvakrat izgubil. Brez moči je bil tudi v Mariboru, kjer so ga vijoličasti premagali s 3:0.

Vijoličasti bodo v Atenah gostovali 22. novembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.