Šport > Nogomet
62 ogledov

Pérez: Ronaldo lahko odide, če ...

Florentino Pérez Cristiano Ronaldo EPA
Novi-stari predsednik aktualnega evropskega nogometnega prvaka je zatrdil, da se bo kmalu pogovoril s štirikratnim dobitnikom Zlate žoge.

Gradbeni mogotec Florentino Pérez je kot predsednik madridskega Reala dobil novi štiriletni mandat, kot prvo večjo nalogo v njem pa si je zadal pogovor z zvezdnikom ekipe Cristianom Ronaldom, ki je zaradi obtožb o utaji davkov pred kratkim napovedal svoj odhod iz kluba.

"Nikoli nisem tajil, kako cenim Cristiana. Zaradi spoštovanja se z njim po izbruhu afere nisem hotel pogovarjati, dokler nisem dobil novega mandata, zdaj pa bo to moja prva naloga. Cristiano je dober športnik in človek, je večji in močnejši od vseh nas. Prepričan sem, da se bomo dogovorili, kot smo se že nekajkrat v preteklosti, in da bo ostal z nami. Odide lahko le, če bo kdo plačal milijardo evrov odškodnine, kolikor znaša odškodninska klavzula v pogodbi," je za špansko radijsko postajo Onda Cero v oddaji El Transistor dejal Pérez.

Predsednik Reala je še dodal, da v klubu, kljub drugačnim medijskim poročilom, niso dobili uradne ponudbe ne za Cristiana Ronalda, kot tudi ne za Álvara Morato in Jamesa Rodrígueza. "Do zdaj nismo dobili uradnega povpraševanja za nobenega našega igralca," je povedal Pérez.

Florentino Pérez Onda Cero intervju | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.