Šport > Nogomet
37 ogledov

Forlán se iz Italije seli v Brazilijo

Forlan Marseille Inter Milan Liga prvakov osmina finala EPA
Brazilski nogometni klub Internacional je na svoji spletni strani zapisal, da je podpisal pogodbo z urugvajskim reprezentantom in napadalcem italijanskega Interja iz Milana – Diegom Forlánom. Zasedba iz Porto Alegreja bo najboljšega igralca svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki leta 2010 predstavila v soboto.

Triintridesetletni nekdanji napadalec španskega angleškega Manchester Uniteda ter španskega Villareala in Atletica iz Madrida je v lombardijski prestolnici igral le eno sezono. Z brazilskim klubom je podpisal pogodbo do leta 2015.

Brazilec Júlio César in Srb Dejan Stanković prav tako nista na seznamu igralcev Interja, ki bodo začeli predpriprave na novo sezono. Brazilski vratar naj bi po nekaterih podatkih okrepil AC Milan, vendar je César govorice zanikal. Stanković naj bi se preselil v angleški West Ham.

Za milanski klub bo v novi sezoni igral slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović, nova člana črno-modrih pa sta tudi Argentinca Matías Silvestre in Rodrigo Palacio.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.