Šport > Nogomet
23 ogledov

Fotografija odnesla zdravnika

kevin prince boateng schalke pivo cigareta Reševalni pas/Twitter
Eden od zdravnikov nemške nogometne zveze je ponudil svoj odstop, potem ko je v javnost pricurljala fotografija Kevina-Princea Boatenga, ki po tekmi uživa v cigareti in steklenici piva.

Eden od zdravnikov, ki je pri nemški nogometni zvezi (DFB) odgovoren za izvajanje dopinških preizkusov, je po objavljeni fotografiji nemškega časnika Bild odstopil. Na fotografiji igralec Schalkeja Kevin-Prince Boateng po dvoboju v domačem prvenstvu z Bayerjem iz Leverkusna med izvajanjem dopinškega preizkusa pije pivo in kadi cigarete.

V Nemčiji rojenega ganskega reprezentanta, ki je pred začetkom te sezone iz italijanskega Milana prišel v Gelsenkirchen, je v nespodobni podobi fotografiral zdravnikov asistent.

"Podpredsednik in predsednik protidopinške komisije pri DFB Rainer Koch nam je v telefonskem pogovoru dejal, da je zdravnik priznal napako svojega asistenta in odstopil s svojega položaja," je dejal tiskovni predstavnik pri DFB Ralf Koettker.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.