Šport > Nogomet
22 ogledov

Francoskih štručk se bo raje izogibal

Melvyn Lorenzen EPA
Nemški prvoligaš, Werder iz Bremna, je suspendiral 20-letnega Melvyna Lorenzna, ker si je pred odhodom na gostovanje k Thuringenu privoščil francosko štručko.

Da, prav ste prebrali! Mladi nogometaš Melvyn Lorenzen si bo za večno zapomnil, kako si je na lastno pest privoščil bageto in izzval bes trenerja Alexandra Nourija.

Rezervna ekipa nemške ekipe se je odpravljala na gostovanje v Thuringen, kjer sta se pomerili moštvi do 23 let. Trener je pred vkrcanjem opazil, da se Lorenzen prebija skozi sendvič, zato je nogometašu prepovedal vstop na avtobus in ga usmeril nazaj domov.

Generalni direktor Thomas Eichin je kasneje pojasnil, da v klubu ''pripisujejo ogromen pomen vsem hranilnim snovem, ki jih vnašajo nogometaši'', kar je tudi glavni razlog za trenerjevo burno reakcijo.

Mladenič, ki občasno dobi priložnost tudi v članski ekipi, se je medtem že vrnil na trening in bo trenerju na voljo za naslednjo tekmo B ekipe nemškega prvoligaša.

Upamo, da ga je izučilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.