Šport > Nogomet
20 ogledov

Friedel: Nihče od nas ni zadovoljen z njegovim odhodom

Vratar Tottenhama Brad Friedel EPA
Ameriški čuvaj mreže Brad Friedel je zatrdil, da so nogometaši Tottenhama zaupali trenerju Villas-Boasu in niso zadovoljni z njegovim odhodom.

Iz dneva v dan prihajajo na plan nove podrobnosti situacije v angleškem nogometnem klubu Tottenham, ki je pred kratkim prekinil pogodbo s trenerjem Andrejem Villas-Boasem. Za medije je spregovoril izkušeni vratar kluba Brad Friedel, ki je zatrdil, da so imeli igralci trenerja radi in da je ta užival njihovo polno podporo.

"Mislim, da so igralci v slačilnici resnično želeli, da bi se stvari z Andrejem izšle," je dejal Američan. "Od prvega dne, ko se je pridružil klubu, je imel odlično komunikacijo z nogometaši, noben od nas ni bil vesel njegovega odhoda."

Basel zanika stik z Yakinom

Vodenje kluba je vsaj začasno prevzel nekdanji nogometaš kluba Tim Sherwood, ki bo Londončane prvič vodil na današnji pokalni tekmi proti West Hamu. To je odlična priložnost, da se Tottenham oddolži mestnim tekmecem za domači poraz na prvenstvenem obračunu.

Čeprav bo to šele prva tekma za novega stratega kluba, pa se v medijih že omenjajo morebitne nove možnosti Tottenhama na trenerskem položaju. Najglasnejše so govorice o zanimanju za trenerja Basla Murata Yakina, ki s švicarskim prvakom niza zelo lepe rezultate. Zanj naj bi se zanimal tudi rimski Lazio, a je vodstvo Basla kljub drugačnim poročilom že zanikalo, da bi jih kdo kontaktiral v zvezi s 'prestopom' nekdanjega švicarskega reprezentanta.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.