Šport > Nogomet
2 ogledov

Galaktiki in Katalonci + dva "izobčenca"

Lionel Messi Cristiano Ronaldo Reuters
Več kot 70 tisoč bralcev slovite španske Marce je izbralo najboljšo postavo letošnjega španskega prvenstva. Po pričakovanju prevladujejo igralci Real Madrida in Barcelone.

V najboljši oziroma idealni enajsterici španskega prvenstva po izboru bralcev Marce (73 tisoč glasov) je kar pet nogometašev iz vrst Real Madrida, štirje prihajajo iz Barcelone, po enega nogometaša pa prispevata Athletic Bilbao in Atletico Madrid.

V sistemu 3-4-3 je v vratih pričakovano kapetan Reala Iker Casillas, obrambno linijo sestavljajo Sergio Ramos, Carles Puyol in prvi "izobčenec" Javi Martinez. Sredino tvorijo Mesut Özil in Xabi Alonso ter Barcelonina čarovnika Xavi in Andres Iniesta. Bralci so v napad iz sanj uvrstili Lionela Messija, Cristiana Ronalda in drugega "izobčenca" Radamela Falcaa. Omenjena trojica je v letošnji sezoni Primere Division skupaj zabila skoraj nevejretnih 120 zadetkov.

Bralci so izbrali tudi najlepši zadetek letošnje sezone, s katerim se lahko pohvali Malagin Julio Baptista, ki je sodelujoče najbolj prepričal s škarjicami proti Getafeju.


Najboljša enajsterica španskega prvenstva po izboru Marce:

Iker Casillas (Real Madrid) - Sergio Ramos (Real Madrid), Carles Puyol (Barcelona), Javi Martinez (Athletic Bilbao) - Mesut Özil (Real Madrid), Xabi Alonso (Real Madrid), Xavi (Barcelona), Andres Iniesta (Barcelona) - Lionel Messi (Barcelona), Radamel Falcao (Atletico Madrid), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.