Šport > Nogomet
2 ogledov

Galaktiki: Nič še ni odločeno

real ronaldo EPA
Real je z nedeljsko zmago proti Levanteju s 4:2 na najboljši možni način izkoristil spodrsljaj Barcelone proti Osasuni in po 22. kolu Primere Division na vrhu lestvice prednost pred Katalonci povišal na deset točk.

Kljub vsemu pa v Madridu še ne slavijo novega naslova državnih prvakov. "Deset točk ni velika prednost, vendar pa ponuja prostor za napako. Izgubljena tekma nas ne bo pripeljala v nevarno situacijo. V igri je še veliko točk in odigrati je treba še veliko tekem. Vsaka tekma bo vse težja in težja. Ostalo je še 39 točk, kar pomeni 13 zmag, kar je zelo veliko," je dejal strateg Jose Mourinho.

Ob zmagi proti Levanteju se je s hat-trickom najbolj izkazal Cristiano Ronaldo. "Še veliko je do konca, morali bomo še počakati. Vsi igramo dobro. To je bilo zelo težko srečanje, tretja tekma, ki smo jo začeli slabo, a nato zabili nekaj golov in vse se je obrnilo. Zadetki so delo celotne ekipe. Odlično se počutim in v tem stilu želim tudi nadaljevati."

Puške v koruzo pa niso vrgli niti pri Barceloni. "Real ima sedaj veliko prednost, toda ne predajamo se, tako menijo vsi igralci v slačilnici. Borili se bomo do zadnjega kola," je boj do zadnje kaplje krvi napovedal trener Pep Guardiola.

Komentarjev 1
  • maravilla 06:54 14.februar 2012.

    Barca pejte raj u coca-cola Cup!