Šport > Nogomet
30 ogledov

Galliani med tekmo opsoval Valterja Birso

Galliani Birsa Parma AC Milan Serie A Italija liga prvenstvo Gazzetta.it
Drugega najpomembnejšega moža AC Milana so kamere med nedeljsko tekmo proti Parmi ujele ravno v trenutku, ko je opsoval slovenskega reprezentanta Valterja Birso.

Hvaležnost? Niti ne. Adriano Galliani, ki se je še pred dnevi hvalil, kako je v klub povsem nepričakovano pripeljal Valterja Birso, slovenski reprezentant je rdeče-črnim z dvema izvrstnima goloma prinesel krvavo potrebni zmagi v Serie A, je zdaj grobo opsoval Šempetrčana med nedeljsko tekmo s Parmo.

Stvari se v Italiji res spreminjajo iz dneva v dan, tudi Galliani, ki je kot prvi operativec kluba sicer znan kot zelo čustven spremljevalec tekem, pa je očitno že pozabil, kdo je na tekmah s Sampdorio in Udinesejem vsaj malce utišal glasove vedno številčnejših protestnikov na San Siru.

Gazzetta: Ubogi Valter Birsa

Pri rezultatu 2:2 na nedeljski tekmi proti Parmi je Birsa prosti strel z ugodnega položaja poslal visoko čez gol, kamere pa so Gallianija na tribuni stadiona Ennio Tardini ujele ravno v trenutku, ko je izrekel ponarodelo italijansko kletvico: "Ma vaffa***** Birsa va."

"Ni dvoma, Galliani je opsoval slovenskega vezista. 'Vaffa' je bil namenjen ubogemu Valterju Birsi," so v kratkem videoprispevku dejali kolegi iz najbolj branega športnega dnevnika La Gazzetta dello Sport.

In ko smo že pri Milanu, seveda ne moremo mimo našega prijatelja Tiziana Crudelija, ki ni bil zadovoljen z novim porazom pri Parmi:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.