Šport > Nogomet
27 ogledov

Gattuso: ''Manjkal je samo še zapor''

Žurnal24 main
Gennaro Gattuso ni zadovoljen s kaznijo petih tekem (štiri za grob prijem + ena tekma počitka zaradi rumenih kartonov) prepovedi, ki mu jo je po brutalnem prijemu za vrat Joa Jordana dodelila Uefa.

Skesani Italijan priznava napako, a je mnenja, da je kazen previsoka.

''Kar sem storil, je bilo grdo in nima opravičila, toda mislim, da je Uefa pretiravala. Manjkalo je le še, da bi me za mesec dni poslali v zapor.''

 

Samo to je še manjkalo, da bi me za mesec dni poslali v zapor
Gennaro Gattuso

Gattuso, ki ga francoski sodnik osmine finala Lige prvakov Stephane Lannoy na tekmi Milana proti Tottenhamu ni izključil – čeprav mu v današnjih časih pomaga kar pet pomožnih sodnikov (!) – je na tekmi odrinil pomočnika glavnega trenerja Tottenhama Joa Jordana. Kaj sta si izrekla, Italijan ni želel pogrevati, je pa za italijanske medije še dodal: ''Ne želim več govoriti o tem, kaj je rekel on ali kaj sem mu odgovoril, toda spoštovanje je pomemben dejavnik. Ne prenesem tega, da me drugi ne spoštujejo."

 

V vsem slabem je Italijan, ki od nekdaj slovi po svoji grobosti, le našel nekaj pozitivnega. ''Dobro, pozitivna stran vsega je, da se bom v primeru, da se Milan uvrsti v finale Lige prvakov – to so sanje vseh nas –, lahko vrnil na zadnjo stopničko.''


Khedira na bolniški dva do tri tedne
Vezni igralec Real Madrida Sami Khedira bo moral zaradi poškodbe stegenske mišice počivati dva do tri tedne. Tako so sporočili zdravniki v Madridu, potem ko so nogometaša, ki se je poškodoval na torkovi tekmi lige prvakov v Lyonu, pregledali z magnetno resonanco.

Khedira se je poškodoval v drugem polčasu, tako da ga je v 68. minuti na igrišču nasledil Lass Diarra. Tekma se je končala z neodločenim izidom 1:1, povratni obračun pa bo 16. marca na stadionu Santiago Bernabeu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.