Šport > Nogomet
66 ogledov

Gattuso: "Pirlo ni angel, ampak kur**n sin!"

Pirlo maska Juventus intervju izjava mikrofon halloween noč čarovnic Youtube
Naj vas njegov angelski obraz ne preslepi – Andrea Pirlo je vse prej kot priden fant, je pred torkovo tekmo Juventusa in madridskega Reala šaljivo razkril Gennaro Gattuso.

Nekdanji soigralec in dobri prijatelj Andree Pirla, legendarni vezist AC Milana in zdaj že bivši trener Palerma Gennaro Gattuso, je ob gostovanju v italijanski televizijski oddaji Che Tempo Fa rakzril, kako je nekoč storil usodno napako, ko je na treningu v Milanellu na mizi pozabil svoj mobilni telefon.

"Skupaj sva igrala v vseh mladinskih selekcijah Italije. Pirlo, vidite ga z njegovim angelskim obrazom, v bistvu pa je kur**n sin, vedno se šali, vedno ti 'teži', nikoli ni pri miru!" je pred torkovo tekmo Pirlovega Juventusa z madridskim Realom povedal temperamentni južnjak.

Galliani in Braida dobila ponudbo

"Nekega dne sem jedel v Milanellu. In dobil sem pametno idejo, da pozabim svoj telefon na mizi. Poslal je sporočilo (podpredsedniku Milana Adrianu, op. a.) Gallianiju in (generalnemu direktorju Ariedu, op. a.) Braidi, ki jima je ponudil mojo sestro ..."

Andrea Pirlo – najboljši prijatelj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.