Šport > Nogomet
22 ogledov

Gattusu štiri tekme kazni

Gattusu so popustili živci. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Nogometaš Milana Gennaro Gattuso bo moral zaradi udarca z glavo Joeja Jordana na tekmi svojega kluba s Tottenhamom počivati štiri tekme. Italijanski vezist ima tri dni časa za pritožbo.

Evropska nogometna zveza je nogometašu italijanskega Milana Gennaru Gattusu, ki je po tekmi osmine finala Lige prvakov proti Totteham Hotspuru (0:1) fizično napadel pomočnika trenerja pri Tottenhamu Joeja Jordana, prepovedala igranje na naslednjih štirih tekmah Lige prvakov ali Evropske lige.

Kako pa jo je odnesel zvezdnik Interja Samuel Eto'o, ki je z glavo udaril Boštjana Cesarja?
Gattuso je trenerja udaril z glavo v glavo in ga začel daviti po zadnjem sodnikovem žvižgu, pomiriti pa so ga uspeli šele njegovi soigralci. Po izpadu je Gattuso sicer uvidel svojo napako in se trenerju, s katerim sta se verbalno spopadla že med tekmo, opravičil. Že med tekmo si je Gattuso prislužil rumeni karton, zaradi katerega na povratni tekmi 9. marca v Londonu tako ali tako ne bi igral. Kapetan Milana mora kazen "odsedeti" na štirih tekmah Lige prvakov ali Evropske lige, nogometaš pa ima tri dni časa, da se na sodbo Uefe pritoži.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.