Šport > Nogomet
11 ogledov

Gazzetta: Juve še vedno želi Iličića

Josip Iličić Ilicic Stefan Andrei Radu EPA
Čeprav Josip Iličić v zadnjem času ni povsem v prvem planu pri Palermu, je na nogometni tržnici še vedno zelo zaželen igralec. Po poročanju italijanske Gazzette dello Sport se za slovenskega reprezentanta še naprej zanima Juventus.

Torinska stara dama bi se v zimskem prestopnem roku utegnila raziti s srbskim vezistom Milošem Krasićem. Nastalo vrzel bi utegnil zapolniti kar Josip Iličić, ki se ob Gastonu Ramirezu iz Bologne največkrat pojavlja v medijskih zapisih kot morebitna zamenjava za Krasića. Za Srba so medtem zanimanje v preteklih tednih pokazali že pri Borussi Dortmund, Sevilli in Manchester Unitedu. Pri Juventusu pa v Iličiću oziroma Ramirezu vidijo idealno zamenjavo za srbskega reprezentanta.

Komaj 20-letni Ramirez ima pogodbo z Bologno, kjer si kruh do leta 2015 služi tudi naš Rene Krhin. Iličića, ki so ga v preteklosti povezovali tudi z Interjem, pogodba s Palermom veže celo do junija leta 2016. In čeprav je predsednik Sicilijancev Maurizio Zamparini že večkrat zatrdil, da slovenskega dragulja ne namerava prodati, je v preteklosti že večkrat dokazal, da je za pravi denar iz svojih krempljev pripravljen spustiti praktično vsakogar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.