Šport > Nogomet
27 ogledov

Gazzetta: Maicon v Real Madrid

Bosta Maicon in Cesar v prihodnji sezoni še soigralca? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Italijanska dnevnika La Gazzetta dello Sport in Corriere della Sera trdita, da sta Real Madrid in Inter prišla do dogovora o prestopu Maicona k galaktikom. Vrednost: 28 mio., kar v Madridu že zanikajo.

Pri belem baletu so se na zapisano že odzvali in funkcionarji najtrofejnejšega španskega kluba zagotavljajo, da so pogajalske strani vseh udeleženih trenutno zelo oddaljene.

 

Kot še poročajo italijanski mediji, naj bi že potekala pogajanja med Maiconom in španskim velikanom, v naslednjih 48 urah pa naj bi že prišlo do pravega dogovora o pogodbi.

 

''Da bi Maicon prišel v Real, bo madridski klub moral sprejeti naslednjo pogodbo: štiri leta in vsaj šest milijonov evrov plus nagrade na sezono. A predsednik galaktikov Fiorentino Perez naj bi vztrajal pri znesku 5,5 milijona, plus nagrade,'' so zapisali pri Gazzetti, medtem ko milanski medij Corriere della Sera navaja znesek sedmih milijonov, da bi se Maicon vrnil pod okrilje portugalskega trenerja Joseja Mourinha.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.