Šport > Nogomet
24 ogledov

Gerrard ostaja na Anfieldu

Liverpool - Manchester United (15.10.2011) EPA
Steven Gerrard ostaja zvest Liverpoolu. Dolgoletni kapetan je s klubom iz Anfielda v četrtek podpisal novo večletno pogodbo. "Kot kapetan enega največjih klubov na svetu uresničujem svoje sanje," je ob tem dejal Stevie G.

Kapetan angleškega nogometnega prvoligaša Liverpoola Steven Gerrard je s klubom z Anfield Roada podpisal novo večletno pogodbo. Podrobnosti nove pogodbe 31-letnega vezista, ki je že vso kariero pri Liverpoolu, niso znane.

"Zelo sem srečen. To je dan ponosa zame in za mojo družino. Podaljšanje pogodbe je prišlo le dan po izvrstni predstavi proti Manchester Cityju (Liverpool je na prvi tekmi polfinala ligaškega pokala v gosteh zmagal z 1:0). To je le še češnja na torti. Zadnjih 24 ur je bilo res popolnih," je dejal Gerrard in dodal: "To je klub, ki ga ljubim in za katerega sem navijal že kot otrok. Kot kapetan enega največjih klubov na svetu uresničujem svoje sanje."

Liverpool pa gleda tudi že v prihodnost in je Gerrardu – ko bo končal kariero – ponudil vlogo ambasadorja kluba, podobno, kot jo je pred vnovičnim prevzemom trenerske službe opravljal Kenny Dalglish.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.