Šport > Nogomet
30 ogledov

Gerrard: Rad bi zaigral za Mourinha

Liverpool - Manchester United (15.10.2011) EPA
Kapetan Liverpoola in Anglije je med interakcijo z navijači na Twitterju, kjer je odgovarjal na različna vprašanja, zapisal, da bi z veseljem zaigral pod vodstvom Joséja Mourinha, ob tem je razkril tudi, kdo je zanj najboljši vezist, s katerim je kdajkoli igral ...

Steven Gerrard je v preteklosti že večkrat izrazil spoštovanje do trenutnega trenerja madridskega Reala Joséja Mourinha. Tudi na Twitterju je zapisal: "Rad bi zaigral pod Mourinhem, on je 'The Special One'," so besede dolgoletnega kapetana "Redsov", za katerega je Mou najboljši trener na svetu, saj je uspehe žel z različnimi klubi v večih državah, ki imajo vsaka svojo nogometno kulturo.

Kljub temu pa je Stevie razkril, da je kar trikrat zavrnil igranje pod vodstvom Portugalca. Dvakrat se je to zgodilo, ko je Mourinho vodil še Chelsea (prvič leta 2005, drugič leto kasneje), enkrat pa leta 2010, ko je Mou prevzel madridski Real. A vedno je prestop odklonil, saj se je čutil preveč povezanega z Liverpoolom.

"Videl sem, kaj se lahko zgodi, ko pomemben igralec nekega kluba prestopi v Real ali Barcelono, to pogosto sproži prave vojne med navijači in klubom ter igralcem. Pač ni bilo usojeno, tega nisem mogel storiti," je Gerrard obrazložil svojo zvestobo Liverpoolu.

Ko je Stevie-G moral odgovoriti, koga od bivših igralcev bi pripeljal nazaj na Anfield, če bi imel to možnost, je 32-letnik dejal: "Xabi Alonso - najboljši vezni igralec, s katerim sem kdajkoli igral. Zelo ga pogrešam v igri," je pohvalil vsestranskega Baska, otroka Real Sociedada.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.