Šport > Nogomet
16 ogledov

Gerrard razmišljal o odhodu

Steven Gerrard bo še naprej nosil dres Anglije. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Liverpoolov zvezdnik Steven Gerrard je priznal, da je po katastrofalnem nastopu na svetovnem prvenstvu v JAR razmišljal o prenehanju igranja za angleško izbrano vrsto.

Angleži so na črno celino prileteli kot eni izmed favoritov za naslov, na koncu pa so se le s težavo prebili iz skupine (Robija Korena in soigralce so ugnali z 1:0) v osmino finala, kjer so se z njimi poigrali Nemci in jih premagali s 4:1. Eden od glavnih členov v ekipi Fabia Capella, Steven Gerrard, je dejal, da ga je slab nastop tako potrl, da je celo razmišljal o slovesu od reprezentance. "Po vsem, kar se je zgodilo, mi je skozi glavo občasno švignila misel o prenehanju igranja za reprezentanco. Čudi me, da po vrnitvi ni o tem razmišljal še kdo od soigralcev," je dejal kapetan Liverpoola in dodal: "Seveda sem kar hitro začel razmišljati o nadaljevanju z mislijo, da se bodo stvari spremenile. Najbolj si želim, da gremo naprej in se vzdignemo na višjo raven brez spominjanja na JAR in poraz z Nemčijo." Angleži bodo imeli prvi popravni izpit po blamaži na SP že v torek, ko se bodo na kultnem Wembleyju na prijateljskem srečanju pomerili z Madžarsko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.