Šport > Nogomet
15 ogledov

Gerrard: Telo bi si prekril s tetovažami

steven gerrard liverpool EPA
Vezist Liverpoola Steven Gerrard je priznal, da si je za naslov angleške Premier League pripravljen tetovirati polovico svojega telesa.

Steven Gerrard je prepričan, da ima Liverpool v letošnji sezoni najlepšo priložnost, da si prvič po letu 1990 priigra naslov angleškega prvaka. Redsi se trenutno nahajajo na četrtem mestu premierligaške lestvice, Gerrard pa je priznal, da bi si za naslov v najelitnejšem angleškem tekmovanju, ki ga v svoji zbirki še nima, tetoviral polovico telesa.

''Če bi mi nekdo zdajle rekel 'polovico telesa prekrij s tetovažami in osvojil boš Premier League', bi to storil jutri,'' je povedal Gerrard, ki bi mu zmaga v domačem prvenstvu pomenila več kot Liga prvakov.

''Ne vem, kako bi se odzval''

''To je verjetno najlepša priložnost, da presenetimo cel svet in si priigramo naslov v Premier League. Sredi januarja smo in imamo lepo priložnost, da se vmešamo v boj za prvaka. Nekajkrat sem sezono zaključil na drugem mestu, a nikoli nisem bil povsem blizu. Če bomo igrali tako kot v zadnjih mesecih, potem lahko zmagamo. To me kar malo straši, saj ne vem, kako bi se odzval. Če bi lahko svoji zbirki dodal še Premier League, bi mi to zelo veliko pomenilo. To bi bil verjetno najsrečnejši dan v mojem življenju, poleg rojstva mojih otrok. Mislim, da bi presegel Ligo prvakov, saj domače lige še nikoli nisem osvojil,'' je povedal legenda Liverpoola, ki v prvi ekipi angleškega prvoligaša igra vse od leta 1998.

Glavni cilj je Liga prvakov

Liverpool ima trenutno šest točk zaostanka za vodilnim Arsenalom, čeprav je še na božični večer zasedal vrh angleške lestvice. Redsi si v prihodnji sezoni želijo ponovno nastopiti v Ligi prvakov, kjer niso zaigrali vse od leta 2009. ''Takoj bi vzel četrto mesto,'' je dejal Gerrard. ''Tako dolgo že nismo igrali v Ligi prvakov. Trener jo večkrat omeni in zastavil nam je določene cilje. Za igralce je to najvišje tekmovanje, ki se ga lahko udeležiš, in želimo si igrati z najboljšimi,'' je dodal angleški reprezentant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.