Šport > Nogomet
11 ogledov

Giggs najboljši rdeči vrag vseh časov

1/11
Žurnal24 main
Navijači Manchester Uniteda so za najboljšega igralca vseh časov izbrali legendarnega Valižana Ryana Giggsa, ki je prehitel tudi Cantonaja, Besta, Cristiana Ronalda in ostale legende rdečih vragov.

Ryanu Giggsu brez težav rečemo "živa legenda Manchester Uniteda". Valižan je za rdeče vrage debitiral 2. marca leta 1991. Do danes je 38-letnik zbral že rekordnih 778 nastopov za United, v tem času pa je zabil 146 zadetkov. "Navdušen sem nad nagrado. Še posebej, ko pogledam imena klubskih legend, ki sem jih prehitel. Ko so me obvestili o nagradi, nisem mogel verjeti,“ je dejal Giggs, ki še ne misli končati uspešne kariere: "Še vedno nisem končal. Počutim se odlično in upam, da bom lahko igral še dolgo časa.

Giggs si je zaslužil
Izbor navijačev je pozdravil tudi trener rdečih vragov Alex Ferguson. "Giggs si je zaslužil to nagrado. Vrsto let igra na vrhunskem nivoju, zelo impresivna pa je tudi njegova zvestoba in ljubezen do kluba,“ je dejal stari škotski lisjak.

TOP 10 igralcev Manchester Uniteda po izboru navijačev:

1. Ryan Giggs
2. Eric Cantona
3. George Best
4. Sir Bobby Charlton
5. Cristiano Ronaldo
6. Paul Scholes
7. David Beckham
8. Roy Keane
9. Peter Schmeichel
10. Wayne Rooney

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.