Šport > Nogomet
24 ogledov

Giggs še nima dovolj – podaljšal bo

Ryan Giggs je v Manchestru že 20 let in bo kot igralec vsaj še eno leto. (Foto: Žurnal24 main
Veteran Ryan Giggs, ikona angleškega nogometnega kluba Manchester United, bo za vsaj še eno sezono podaljšal sodelovanje z rdečimi vragi. "Vesel sem forme, ki jo kažem v tem trenutku."

Ryan Giggs, ki je star 37 let in je klubu zvest že od leta 1990, je po pogovoru s prav tako večnim trenerjem Manchester Uniteda, Alexom Fergusonom, izrazil pripravljenost, da še za eno leto podaljša pogodbo. Ta se bo sicer iztekla letos poleti, Giggs pa je za klubsko spletno stran dejal, da se še vedno počuti dobro pripravljenega za tekme na najvišji ravni.

"Vesel sem forme, ki jo kažem v tem trenutku. V nogometu še vedno uživam kot nekoč. Če bo trener menil, da lahko ekipi še koristim, bom z veseljem igral tudi v naslednji sezoni," je dejal Valižan in dodal, da doslej pri podaljševanju pogodb nikoli ni imel težav, saj so v klubu vse uredili zelo hitro.

Ferguson je Giggsu že odprl vrata nadaljnjega sodelovanja: "Že na pogled deluje izjemno pripravljen. To je neverjetno. Zlahka bo odigral še eno leto, morda tudi dve." Giggs je za United doslej igral na 856 tekmah in dosegel 157 golov. Prvič je na uradni tekmi dres rdečih vragov oblekel marca 1991.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.