Šport > Nogomet
22 ogledov

Glavna nagrada enemu od registriranih

Eden od registriranih se bo lahko vozil z atraktivnim skuterjem. Žurnal24 main
Že od petka poteka prvi turnir spletne igre Football Challenge 2008. Kot smo obljubili, vam predstavljamo nagrade, ki jih bodo prejeli najboljši.

Spletna igra FC:08 je sestavljena iz dveh lig – pomladanske (štirje turnirji) in poletne (pet turnirjev). Nagrade bomo podelili najboljšim trem na vsakem turnirju, zmagovalcema obeh lig, glavno nagrado pa si lahko pribori vsak tekmovalec.

Zmagovalci turnirjev
Prvouvrščeni na prvem turnirju, ki se začne danes in traja do nedelje, bo nagrajen s Philipsovim HDD-predvajalnikom SA 6045, drugi z avtoradiem pioneer DEH 3000 MP, tretjeuvrščeni na prvem turnirju pa bo nagrajen s Philipsovim DATA/MP3-predvajalnikom SA 3115. O nagradah za prve tri uvrščene na posameznih turnirjih vas bomo obveščali sproti, pred vsakim turnirjem.

Ena od nagrad je tudi kosilnica.

 
Zmagovalci lig
Zmagovalca obeh lig, pomladanske in poletne, bosta prejela Stihlovo kosilnico viking, nagrade za prve tri na turnirju pa ne bodo vedno enake.

Glavna nagrada
Za glavno nagrado, skuter aprilia SR50R replica spain's N'1, se potegujejo vsi tekmovalci, ki sodelujejo v spletni igri Football Challenge 2008. S sanjskim skuterjem se bo namreč popeljal eden od vseh registriranih tekmovalcev, ki ga bomo izžrebali ob koncu spletne igre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.