Šport > Nogomet
6 ogledov

Gliha ga je pregnal iz Gorice

Alen Jogan na prvem treningu v opremi Interblocka v boju z Amerjem Jukanom. Žurnal24 main
Branilec Alen Jogan je prva okrepitev ljubljanskega Interblocka v januarskem prestopnem roku. Zdaj že nekdanji igralec Gorice ni bil v načrtih trenerja Primoža Glihe.

Pri Interblocku v nadaljevanju sezone 2008/09 ne napovedujejo velikih sprememb. Kljub temu pa so januar začeli zelo aktivno. Najprej so sporočili, da so se razšli z Igorjem Lazičem in Janezom Zavrlom, potem pa predstavili tudi prvo okrepitev za spomladanski del sezone. Iz Gorice je prišel branilec Alen Jogan. Obiskali smo ga na prvem treningu z novimi soigralci.

Jogan bo povečal konkurenco v ljubljanski ekipi. © Boštjan Tacol

 
"Interblock je ambiciozen in zanimiv klub. V Gorici so se dogajale čudne stvari. Odhod je bil neizbežen. Najbolj me je motilo, da nisem igral. Trener Primož Gliha me je postavil na stranski tir. Pri njem nisem bil v načrtu, to mi je tudi povedal. Nekaj časa sem to trpel, potem pa sem izrazil željo po odhodu. Pojavila se je možnost prestopa v Interblock in sem ponudbo z veseljem sprejel," je po prvi vadbi v Interblockovi opremi povedal Jogan, ki se znajde v osrednji obrambi in na levem boku.

Gorica je svojega bivšega nogometaša Ljubljančanom prepustila brez odškodnine, bi pa zaslužila v primeru njegovega naslednjega prestopa. "Le v Gorico grem lahko brez odškodnine, v drugem primeru pa bi moral Interblock Gorici plačati 50 odstotkov," pravi Jogan, ki drugih ponudb ni imel.

Pri Interblocku pa s tem ni konec sprememb. Športni direktor Nenad Protega pravi, da imata proste roke pri izbiri novega kluba Martin Pregelj in Ivan Jolić . Oba sta v prvem delu sezone igrala malo in dala premalo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.