Šport > Nogomet
82 ogledov

Gola kar sredi oddaje v živo

maria lapiedra Youtube
Zaročenka nekdanjega predsednika Barcelone, Maria Lapiedra, je gostovala v oddaji španske državne televizije. V nekem trenutku ji je voditelj oddaje slekel obleko, zvezdnica filmov za odrasle pa je za njim gola tekala po studiu.

Voditelj oddaje Kiko Hernandez se je po tveganem manevru takoj pognal v beg, medtem ko ga je pornodiva po studiu lovila obuta samo v visoke petke in nogavice. Maria Lapiedra, katere pravo ime je Maria Pasqual, je v svoji karieri igrala v več kot 70 filmih za odrasle, obenem se je hvalila, da je spala z najbolj znanim človekom v Španiji, preživljala pa se je tudi kot prostitutka. Pojavila se je tudi v španski različici Big Brotherja.

Zaročenka Joana Laporte, ki je od leta 2003 do 2010 zasedal mesto predsednika kluba v Barceloni, je svojega bodočega moža spoznala pred dvema letoma. Laporta je po tem, ko je zapustil mesto predsednika Barcelone, svojo pozornost preusmeril v politiko in s svojo stranko kandidiral za premierja Katalonije, Lapiedra pa je bila del njegovega osebja. Pred nekaj meseci sta začela romantično razmerje, trenutno pa se pripravljata na poroko.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.