Šport > Nogomet
18 ogledov

Goričani grozijo z bojkotom

prva liga olimpija ljubljana hit gorica stožice buzeti simčič fink Anže Petkovšek
Igralci nogometnega prvoligaša Gorice so zaradi zamud z izplačili obveznosti napovedali bojkot petkovega popoldanskega treninga in tudi naslednjih, če vodstvo kluba ne bo zagotovilo plačil. Prav tako pozivajo upravo k odstopu, če ta ni sposobna zagotoviti sredstev za delovanje kluba.

"Igralci ND Gorica smo soglasno sprejeli odločitev, da bomo, v kolikor do petka, 1. marca 2013, dopoldan ne bodo izplačane vse zaostale obveznosti do igralcev, izpustili petkov popoldanski trening ter vse nadaljnje treninge do izplačila obveznosti. Prvenstveno tekmo, ki bo v soboto, bomo odigrali. Če uprava ni sposobna zagotoviti sredstev za normalno delovanje kluba, igralci ND Gorice zahtevamo njen takojšnji odstop," so zapisali nogometaši novogoriškega prvoligaša.

Gorica je sicer jesenski del prvenstva v 1. SNL končala na sedmem mestu. Na 21 tekmah je zbrala 23 točk, kar je šest več od zadnje Mure 05 in dve več od predzadnjega Aluminija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.