Šport > Nogomet
20 ogledov

Götze: O Barceloni ne razmišljam

Mario Götze Goetze Gotze Dede majica gol zadetek veselje proslavljanje slavje pr Žurnal24 main
Eden od najbolj nadarjenih nogometašev na svetu Mario Götze, član aktualnega nemškega prvaka Borussie iz Dortmunda, trenutno prav nič ne razmišljam o morebitnem prestopu k Barceloni. V njegovi glavi je le Euro 2012.

Komaj 19-leti Mario Götze se pri Borussii razvija v enega najboljših nogometašev na stari celini, o čemer priča tudi izbor italijanskega Tuttosporta, ki je mladeniča izbral za najboljšega mladega nogometaša v Evropi. V preteklosti se je scier že veliko govorilo in pisalo o prestopu nemškega reprezentanta k Barceloni. Götzeju pa za to ni prav nič mar. "Vsak nogometaš bi si želel zaigrati za Barcelono. Niti jaz nisem izjema. Toda v Borussii se počutim dobro, pogodbo imam do leta 2014, tako da trenutno ne razmišljam o drugem klubu," je navijače Borussie pomiril Götze.

Mladenič bo poleti, v kolikor ne bo kakšne poškodbe, skoraj zagotovo član nemške reprezentance, ki bo nastopila na Euru. Nemci bodo v skupinskem delu nastopili v tako imenovani "skupini smrti" skupaj z Nizozemsko, Portugalsko in Dansko. "Zelo težka in zahtevna skupina. Nadejam se, da bo to moj prvi veliki turnir. Seveda upam, da bom igral. Nastop na evropskem prvenstvu bo velika in nepozabljiva izkušnja. Na Euro bomo odšli polni pričakovanj. Na turnirju želimo ostati čim dlje," je še dejal Mario Götze.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.