Šport > Nogomet
16 ogledov

Gourcuff za 22 milijonov € v Lyon

Yoann Gourcuff ostaja v Franciji. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Veliki francoski talent Yoann Gourcuff bo svojo kariero nadaljeval pri Lyonu, kamor se je za 22 milijonov evrov preselil iz Bordeauxa.
Porto okrepil Argentinec
Porto se je okrepil z argentinskim reprezentančnim branilcem Nicolasom Otamendijem, dosedanjim članom Veleza Sarsfielda. V Portu so za 50-odstotni lastniški delež 22-letnika odšteli štiri milijone evrov. Otamendi je podpisal petletno pogodbo.

Francoski nogometni prvoligaš Lyon se je s tekmecem iz elitne francoske lige Bordeauxom dogovoril o prestopu francoskega reprezentanta Yoanna Gourcuffa. Lyon bo za 24-letnega vezista, ki mora opraviti še zdravniški pregled, odštel 22 milijonov evrov odškodnine. Če bo Gourcuff uspešno prestal preglede, bo to drugi veliki nakup Lyona v poletnem prestopnem roku. Pred tem je pripeljal že krilnega nogometaša Jimmyja Brianda iz Rennesa.

"Lyon pozdravlja prihod Yoanna Gourcuffa, ki je bil glavna tarča trenerja Clauda Puela in bo dal ekipi novo dimenzijo na sredini igrišča," pa so zapisali na spletni strani Lyon, kjer očitno ne dvomijo, da bo 22-kratni reprezentant Francije uspešno prestal zdravniške preglede.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.