Šport > Nogomet
31 ogledov

Govorice: Keka menja Stojanović!

Matjaž Kek se ob takih govoricah le nasmehne. Ostaja v Sloveniji. (Foto: Nik Rov Nik Rovan
Po slovenski nogometni sceni so se v četrtek začele širiti govorice, da bo Matjaž Kek v kratkem postal bivši selektor slovenske nogometne reprezentance, zamenjal pa naj bi ga nekdanji trener Domžal Slaviša Stojanović. Predsednik Nogometne zveze Slovenije za Nogomanio ni niti potrdil niti ovrgel govoric, medtem ko telefon Stojanovića zvoni v prazno.

"Še zdaleč ni nič dokončnega. V zadnjem času je bilo že toliko govora o tem, kdo naj bi bil selektor, da je vse govorice nemogoče komentirati," je predsednik Nogometne zveze Slovenije (NZS), pravnik Aleksander Čeferin, povedal za Nogomanio. S selektorjem Matjažem Kekom sta se sestala v sredo, a uradnih informacij o njunem (ne)dogovoru še ni. Mariborčan ima z NZS podpisano pogodbo do konca novembra, torej bi moral voditi tudi prihajajočo prijateljsko tekmo proti reprezentanci Združenih držav Amerike.

Neuradno smo izvedeli še, da naj bi Stojanoviću, če bo selektorsko mesto sprejel, pomočnika izbrala kar NZS. Pomočnik naj bi tako kot med Kekovo ero ostal Milan Miklavič.

Komentarjev 2
  • 1111 08:58 22.oktober 2011.

    Če bo že do tega prišlo, mislim, da je Stojanovič dobra zamenjava...Čeprav navijam za Keka, le roke naj mu pustijo proste...da sam izbira igralve in pomočnike...že tukaj se vidi koliko ima pokvarjenost NZS vpliva, da izbira pomočnike....FUJ NZS!!!!

  • Alen Pajić 18:57 21.oktober 2011.

    Matjaž kek je nedvomno največji strokovnjak med semi slovenskimi trenerji, ima sposobnost, ima karizmo ima retoriko. Njegovo fukncijo lahko zamenja kdorkoli - njega malokdo. Klevetanje Oblaka označujem za debilizem prve klase, ne izključujem dejstva , da se ni posvetoval s ...prikaži več Cimetom...Soditi trenerja po eni tekmi se mi zdi nizkotno, neprofesionalno in neodraslo.