Šport > Nogomet
237 ogledov

Govorice o Ronaldovi izbranki vse glasnejše

ronaldo rodriguez Reševalni pas/Twitter
Govorice, da Cristiano Ronaldo in njegova izbranka Georgina Rodriguez pričakujeta naraščaj, so vse glasnejše.

Portugalsku superzvezdnik Cristiano Ronaldo je spet v središču pozornosti, tokrat pa v ospredju niso njegove nogometne sposobnosti ali domnevne davčne nepravilnosti, temveč govorice, ki že nekaj časa obkrožajo njegovo zvezo z manekenko Georgino Rodriguez.

Ronaldo in njegova izbranka naj bi pričakovala dvojčka, najnovejši "dokaz" za to pa je v javnost lansiral italijanski tabloid Chi, ki je zaljubljenca ujel med oddihom na Sardiniji pred sobotnim finalom Lige prvakov med Real Madridom in Juventusom.

Po pisanju omenjenega tabloida naj bi bila Georgina v četrtem mesecu nosečnosti, pri čemer so opirajo na velikost njenega trebuha.

Nedavno se je govorilo, da si je Ronaldo izbral nadomestno matero, ki bo zanj donosila dvojčka, kmalu pa naj bi se izkazalo, trdijo pri Chiju, da je z dvojčkoma noseča Georgina. Govorice o nosečnosti je prvi sprožil Ronaldo z objavo fotografije, na kateri objema trebuh svoje izbranke. 

Oglasila se je tudi nogometaševa mama Dolores Aveiro, ki je namigovanja medijev zavrnila: "Nesmisel. Samo roka na trebuhu. Kolikor sem jaz seznanjena, Cristiano ne bo ponovno oče. Upam, da bom imel še več otrok," je dejala.

"Fizično se počutim odlično" 

Ronaldo se v poplavi govoric iz njegovega zasebnega življenja osredotoča na sobotni finale Lige prvakov z Juventusom. "Počutim se dobro. Fizično se počutim najbolje v zadnjih letih. Igral sem manj, čeprav sem še vedno igral največ tekem v celi ekipi. Če preveč razmišljaš, ima to lahko negativen učinek, zato se poskušam sprostiti. Čas preživljam s svojimi ljudmi in se umaknem od nogometa," je povedal Ronaldo in dodal, da želijo postati prva ekipa v moderni Ligi prvakov, ki bi ubranila najsprestižnejšo evropsko krono.

"Preveč ponižnosti ni dobro. Pokazati moramo naš značaj, pokazati, da smo boljša ekipa. Boljši smo od njih, vendar bomo morali to dokazati, saj so oni prav tako dobra ekipa," je zaključil Portugalec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.