Šport > Nogomet
153 ogledov

Green Dragons udarili po Olimpiji

Green Dragons, navijači, Olimpija FB Green Dragons Ljubljana
Navijaška skupina olimpije Green Dragons Ljubljana se je v obširnem pismu dotaknila polemik v taboru slovenskega državnega prvaka. Vsebino pisma prenaša Ekipa24.

Green Dragons so se v odzivu za Ekipo24 ozrli po aktualnem dogajanju v slovenski prestolnici in javno obsodili nekatere odločitve s strani vodstva aktualnega nogometnega prvaka na sončni strani Alp.

''Se komurkoli zdi logično, da klub zamenja pet trenerjev v tako kratkem obdobju? Da se tako podcenjuje javnost in novinarje, da se v sredo ob 22. uri ne dogaja nič, v četrtek ob 14. uri pa je že predstavljen novi trener? Da se je v dveh mesecih zamenjalo pol ekipe?'' so se spraševali ljubljanski navijači, ki so svoj klub nedavno označili za cirkus.

''Kljub burleskam, ob katerih bi mnogi najraje pobegnili na samoten otok in pozabili na to, kaj se dogaja z največjo ljubeznijo, bomo Domžale spet obarvali v zeleno,'' so pred nedeljskim gostovanjem zapisali Green Dragons.

Novemu trenerju Marijanu Pušniku očitajo populizem in dodajajo, da bodo v primeru neuspeha v slovenskem pokalu bržkone kmalu iskali njegovega naslednika. ''Želimo si, da bi se vsaj za čas, ko je v Olimpiji, vzdržal in nehal 'igrati klovna'. Pretvarjanje, da je navijač vsakega kluba, ki ga trenira, je za nas, prave navijače, ki s klubom živimo že dolgo, žaljivo. V tem ni niti kančka pristnosti,'' sporočajo navijači.

Pred nedeljskim gostovanje navijače pozivajo, naj se v luči aktuanih dogodkov udeležijo tekme v Domžalah. ''Obljubili so nam, da bo trenerski štab imel čas, da pokaže svoje delo - pa so na to obljubo pozabili. Bojimo se, da je vrag odnesel šalo in odgovorni, na čelu s športnim direktorjem in predsednikom ne vedo, da se igrajo z našo ljubeznijo,'' so pospremili četrtkovo tiskovno koferenco.

''Obljube o evropskem klubu za nas več niso merodajne. Dragonsi, tako kot v celi zgodovini našega delovanja - želimo le zdrav klub. V nedeljo se vidimo v Domžalah. Prav zaradi zadnjih dogodkov je tvoja udeležba nujna.'' 

Komentarjev 2
  • Žurnalček 13:31 12.marec 2017.

    Mandarćććććć je manjšinjski lastnik Olimpije , večinski je MOL in zato naj MOL brcne v rit tega tujca z juga ! Ne rabimo Srbske fuzbal mafije v SLO , ki želi samo preprodajat igralce in prestope tlačiti v svoj žep ...prikaži večp , račune za izgube pa izstavljati Ljubljani ! Raus banda mafijaška !

  • mihatirs 18:09 11.marec 2017.

    Me prou zanima kera dva zadeta Dragonsa pišeta ta pisma, namest da bi bli tih pa veseli, da mamo klub k se lahko bori za najvišja mesta.....Bil sem včasih Dragons, sam to kar je zdaj med navijači je vse skp ...prikaži več en racku...vsak zadetek je že pameten kako bi blo treba vodit klub...Če ti ni to da fašeš 4 komade od amaterskega Velenja, kjer igralci v službo hodjo dost velik alarm, da je trener zanič, pol je treba mal manj skunka skadit!