Šport
46 ogledov

Kampl sprejel grenko odločitev

kevin kampl EPA
Slovenski napadalni vezist Kevin Kampl se je za leto 2016 poslovil od nogometnih zelenic, potem ko je na zadnji ligaški tekmi utrpel poškodbo prsta na nogi.

Trener Roger Schmidt, ki od leta 2014 sedi na klopi Bayerja iz Leverkusna, v zaključku letošnjega leta ne bo mogel računati na Kevina Kampla.

Slovenski reprezentant je na tekmi 13. kroga nemškega prvenstva s Freiburgom, ki se je končala z neodločenim izidom (1:1), utrpel poškodbo prsta na nogi, zaradi katere naj bi po navedbah časnika Bild počival celo do konca januarja.

Nesrečen trenutek se je zgodil v 41. minuti srečanja, ko je Kampla pohodil eden od gostujočih nogometašev. Pregled z magnetno resonanco je razkril, da ima 26-letnik zlomljen prst na nogi. Kljub poškodbi je vztrajal na zelenici in tekmo odigral do konca.

Po navedbah nemških medijev je Kampl prizorišče zapustil na berglah, domov pa ga je odpeljal klubski soigralec Hakan Çalhanoğlu''Ne morem točno povedati, kaj je, a zagotovo se do konca tega leta ne bom vrnil na igrišča, kar mi vzbuja zelo grenke občutke,'' je povedal Kampl.

kevin kampl bayer | Avtor: Profimedias Profimedias


Slovenski nogometaš je imel v zadnjem času veliko težav s poškodbami. Februarja si je zlomil nogo na obračunu z nekdanjim klubom Borussio Dortmund, na nedavni tekmi Lige prvakov s Tottenhamom pa je utrpel poškodbo gležnja, zaradi katere je izpustil tudi reprezentančne akcije v okviru kvalifikacij za SP 2018.

'Farmacevti' bodo do konca leta igrali ligaške tekme s Schalkejem, Ingolstadtom in Kölnom, v Ligi prvakov pa jih v sredo čaka obračun z Monacom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.