Šport > Nogomet
24 ogledov

Griezmannova sestra ušla poboju

antoine griezmann EPA
Francoski napadalec Antoine Griezmann je sporočil, da se je njegovi sestri uspelo rešiti iz nočnega kluba Bataclan, kjer je v terorističnem napadu življenje izgubilo na desetine ljudi.

Svet pretresajo grozljiva pričevanja in posnetki s prizorišča terorističnih napadov, v katerih je življenje izgubilo več ducatov civilistov. Med srečneži, ki so ušli brutalnemu napadu v nočnem klubu Bataclan, kjer je nastopala ameriška rock skupina Eagles of Death Metal, je tudi sestra napadalca Altético Madrida.

''Hvala bogu je moji sestri uspelo pobegniti iz Bataclana. Moje molitve gredo žrtvam in njihovim družinam,'' je na Twitterju zapisal Antoine Griezmann.

Nogometaš španskega velikana je v času napada igral na prijateljski tekmi med Francijo in Nemčijo, kjer so navijači po tekmi kar na zelenici čakali na evakuacijo.

Dogodek je prestresel tudi nogometaša Paris Saint-Germaina, Ángela di Mario, ki je od začetka letošnje sezone član moštva  iz francoske prestolnice. ''To je neverjetno. Takšne stvari je treba ustaviti,'' je dejal pretreseni Argentinec.

Nemški selektor Joachim Löw je priznal, da so bili pred tekmo s Francijo zaskrbljeni, saj so prejeli grožnjo o bombi, ki se je kasneje izkazala za lažen preplah. ''Vsi smo v šoku. Na takšen dan so tekma in goli nepomembni. V garderobi so nam povedali, kaj se je zgodilo. Vsi smo bili prestrašeni zaradi jutranje bombne grožnje,'' je povedal Löw.

Nemška reprezentanca je ob 9.50 zjutraj prejela anonimno opozorilo o bombi, zato so reprezentanco evakuirali iz hotela. Grožnja se je izkazala neresnično, prava tragedija pa se je zgodila le nekaj ur kasneje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.