Šport > Nogomet
21 ogledov

Groningen (še) ne da Matavža

Tim Matavž je dal dva gola. Drugega za podaljšek. A so vseeno izgubili. (Foto: E EPA
Nizozemski Gorningen je gladko zavrnil prvo uradno ponudbo PSV-ja za slovenskega reprezentanta Tima Matavža. Klub iz Eindhovna pa menda ne obupuje in že pripravlja novo ponudbo.

Hans Nijland, športni direktor Groningena, je za nizozemske medije razkril, da je "ponos severa" zavrnil uradno ponudbo PSV-ja za Tima Matavža. Klub iz Eindhovna je sicer že dalj časa spremljal igre slovenskega reprezentanta in se spogledoval z njegovim nakupom. "PSV je poslal dostojno ponudbo za Tima, toda odločili smo se, da je ne sprejmemo. Nimamo nikakršne finančne potrebe, da ga prodamo. Prav tako pa ga ne želim spustiti tik pred koncem prestopnega roka," je za RTV Noord dejal Nijland in dodal: "PSV je pripravljen Timu ponuditi donosno dolgoročno pogodbo. Čeprav so bili zelo korektni, ga ne želimo prodati." Nijland sicer ni razkril natančne številke, a nizozemski mediji špekulirajo, da naj bi PSV za Matavža ponudil okoli sedem milijonov evrov, kar pa ni bilo dovolj. Vodilni možje PSV-ja naj bi medtem že pripravljali novo ponudbo za nekdanjega napadalca HiT Gorice, s katero bi le omehčali kolege iz vrst Groningena.

Matavž, ki je v letošnji sezoni zabil tri zadetke na prav toliko srečanjih, je bil pred časom tik pred prestopom v Napoli, a je vse skupaj padlo v vodo. Kljub ponudbi PSV-ja pa je še najverjetnejši scenarij, da bo Matavž vsaj do zime še igral v dresu Groningena, nato pa se bo podal novim izzivom naproti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.