Šport > Nogomet
30 ogledov

Grozljiva poškodba, stadion obnemel

Fernandao, poškodba twiitter
Brazilski nogometaš jo je grdo skupil na tekmi med Fenerbahčejem in Konyasporom.

Fenerbahče je v 25. kolu turškega prvenstva gostil Konyaspor in pred domačimi gledalci izgubil z 2:3, tekmo pa je zaznamovala grozna poškodba napadalca Fernandaa. Devetindvajsetletni Brazilec jo je skupil v prvem polčasu v skoku z gostujočim vratarjem.

Stadion je obnemel, Fernandao pa je bil v hudih bolečinah, pogled na njegovo roko pa je razkrival resnost poškodbe. Po nekaj minutah so nesrečnika odnesli z zelenice in ga odpeljali v bolnišnico, po prvih informacijah pa naj bi šlo za zlom roke na dveh mestih. Po noči v bolnišnici ga čaka operacija.

Slovenski nogometaš Nejc Skubic je za goste odigral celotno tekmo, Konyaspor pa se je vsaj začasno povzpel na sedmo mesto na ligaški razpredelnici. Fenerbahce ostaja četrti, s tekmo več in desetimi točkami zaostanka za Bešiktašem pa se je praktično že poslovil od možnosti za osvojitev naslova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.