Šport > Nogomet
14 ogledov

Guardiola dobro ve, kako je zmagoval

Guardiola AC Milan Barcelona Liga prvakov četrtfinale prva tekma San Siro EPA
Trener Reala Jose Mourinho je ob robu prve polfinalne tekme Lige prvakov proti Bayernu znova udaril po Barceloni in njenemu trenerju Pepu Guardioli.

Jose Mourinho niti med gostovanjem na Bavarskem ni pozabil na Barcelono in Pepa Guardiolo. "Guardiola je pameten človek in zelo dobro ve, kako je Barcelona zmagovala na prejšnjih prvenstvih. On vse to zelo dobro ve in se tega odlično zaveda," je Portugalec dejal za Sky Italia. Čeprav Barcelono danes čaka prvi polfinalni obračun Lige prvakov proti Chelseaju, pa The Special One po porazu v Münchnu očitno že razmišlja o sobotnem El Clasicu na Camp Nouu, ki bo odločal o naslovu španskega prvaka, in nadaljuje z napadi na Katalonce.

Mourinho je tudi za poraz njegove ekipe proti Bayernu delno okrivil sodnike. "Neodločen rezultat bi bil najpravičnejši, ker je bil pri prvem zadetku prepovedan položaj. No, tako je to v nogometu, zmaga tisti, ki zabije zadetek več. Ni pomembno, ali v prvi ali zadnji minuti," je v filozofskem slogu dejal Mourinho.

Komentarjev 3
  • literca 17:14 18.april 2012.

    isti ko Mourinho..napuhan sam sebe, za svoje neuspehe pa vedno krivi druge. Po mojem je Barca kriva da je Real pušo proti Bayeru....druga ne more bit...mater ste porimitivci kot tale Mou...

  • bojovi 16:48 18.april 2012.

    Haaaahahaha edino Murinjo ve da Barca igra umazano, jaz mu verjamem. Barca nikoli ne bi v ligi prvakov prišla do finala če ne bi bilo sodnikov. :D

  • 1111 16:16 18.april 2012.

    Mourinho je kot Janša...vsi drugi so krivi...