Šport > Nogomet
15 ogledov

Guardiola podaljšal tudi s podpisom

Slavnostni podpis pogodbe
1/5
Žurnal24 main
Potem ko je FC Barcelona 8. februarja objavila, da je trener Pep Guardiola podaljšal svojo pogodbo do junija 2012, sta danes obe strani tudi slavnostno podpisali dokumente. Takole je bilo vse skupaj videti.

Ob velikem medijskem zanimanju sta to storila predsednik kluba Sandro Rosell in trener, ki je v dveh sezonah osvojil osem naslovov, vključno s "šestorčkom" v sezoni 2008/09.

Če bo Pep Guardiola ostal na klopi Barcelone do konca nove pogodbe, bo postal četrti trener Kataloncev z najdaljšim zaporednim trenerskim stažem. Pred njim so le Johan Cruyff, Jack Greenwell in Frank Rijkaard.

Guardiola, ki je večino svoje igralske kariere preživel v Barceloni, kjer je nato najprej vodil ekipo B, leta 2008 pa nasledil Franka Rijkaarda, je s svojim osebnim pečatom Barcelono v treh letih popeljal do izjemnih uspehov. Težko ponovljiv vrhunec je osvojitev vseh šestih razpoložljivih naslovov – špansko prvenstvo, španski pokal, španski superpokal, evropsko ligo prvakov in superpokal ter svetovno klubsko prvenstvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.