Šport > Nogomet
18 ogledov

Guardiola postal seks simbol

Josep Guardiola Reuters
Konec leta po navadi prinese takšne in drugačne izbore. V enem izmed njih je bil udeležen tudi trener Barcelona Pep Guardiola, ki so ga Španke izbrale za najbolj zaželenega moškega leta 2011.

Trener Barcelone Pep Guardiola je bil odličen trener, zdaj pa je morda še za odtenek bolj uspešen, ko sedi na klopi katalonskega velikana. Guardiola pa ne blesti le na zelenicah, več kot odlično se znajde tudi izven nogometnih aren, kjer blesti s svojim stasom. Pri 40 letih je bil tako v anketi španskega magazina Interviú izbran za najbolj zaželenega moškega leta 2011.

Guardiola je sicer že od nekdaj deležen pohval na račun svojega videza in smisla za modo. Ko vsemu temu dodamo še 13 osvojenih naslovov, ki jih je osvojil na klopi Barcelone, postane povsem jasno, zakaj je tako popularen v Španiji.

Sicer pa je Guardiola že dalj časa srečno poročen s Cristino Serro, s katero ima tudi tri otroke. Predstavnice nežnejšega spola se za privlačnega Pepa torej lahko obrišejo pod nosom …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.