Šport > Nogomet
50 ogledov

Guardiola: Rummenigge ve vse

pep guardiola EPA
Španski strateg na klopi nemškega prvaka o odločitev o nadaljevanju kariere sporočil v nedeljo, ko bo na sporedu zadnja tekma jesenskega dela sezone.

Potem ko so se v nogometnem svetu že razširile govorice, da bo trener Bayerna, Katalonec Pep Guardiola, po sezoni končal svojo misijo na Bavarskem, je glavni akter te zgodbe sporočil, da bo vse jasno v nedeljo.

Strateg Bayerna je na novinarski konferenci pred zadnjo tekmo jesenskega dela v Hannovru dejal, da sicer direktor kluba Karl-Heinz Rummenigge "ve vse". Nekdanjega trenerja Barcelone povezujejo s številnimi klubi, najbolj resen kandidat za njegove usluge naj bi bil Manchester City.

"Velikokrat smo poudarili, da bomo o načrtih za prihodnost govorili po končanem jesenskem delu. Torej v nedeljo po tekmi v Hannovru. Takrat boste zvedeli vse," je na novinarski konferenci pred tem dvobojem odločno dejal Guardiola. Odločitev pa je očitno že padla, saj je dodal: "Rummenigge ve vse."

Tako kot je Guardiola po eni strani razburkal domišljijo navijačev, ki ga selijo v druge klube, so že v igri tudi njegovi nasledniki za morebitno izpraznjeno mesto. Najresnejši kandidat za zamenjavo na vrhu strokovnega štaba Bayerna naj bi bil Italijan Carlo Ancelotti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.