Šport > Nogomet
3499 ogledov

Guardiola (še) ni prebolel "košarice" Julie Roberts

Julia Roberts na obisku pri Man Utd Profimedia
Sloviti trener Pep Guardiola se je po visoki zmagi Manchester Cityja na novinarski konferenci zabaval na svoj način ...

Kaj ima sloviti španski trener Pep Guardiola z izjemno hollywoodsko igralko Julio Roberts, se je danes spraševala množica uporabnikov družbenih omrežjih, potem ko je Špančevo razpravljanje o tem, da mu je ni uspelo zvabiti na stadion Etihad, postalo trendovska tema na Twitterju. 

"Jaz sem neuspeh ... Sem neuspeh v Ligi prvakov. Če trikrat zapored osvojim Ligo prvakov, bom še vedno neuspeh," je v druženju z novinarji začel Guardiola. "Poglejte. V življenju imam tri idole. Michael Jordan, Tiger Woods in Julia Roberts. To so moji trije idoli," je nadaljeval trener Cityja.

"Julia Roberts je pred leti prišla v Manchester (na tekmo Uniteda, op. p.) – ne v 90-ih, ko je Sir Alex Ferguson serijsko osvajal naslove z Unitedom. Prišla je, ko smo bili boljši od Uniteda, v teh zadnjih štirih, petih letih, kajne?" je nadaljeval Španec. "In obiskala je Manchester United. Ni prišla k nam. Zato se, tudi če osvojim Ligo prvakov, to ne bo moglo primerjati z dejstvom, da je Julia Roberts prišla v Manchester, a ni prišla k nam," je boleče razlagal Guardiola in zaključil, da se tudi osvojena Liga prvakov (to je v preteklosti že osvojil z Barcelono, z Bayernom in Cityjem pač ne) ne bo mogla primerjati z razočaranjem, ki ga je povzročila slovita hollywoodska igralka.

Julia Roberts si je sicer ogledala tekmo Manchester Uniteda leta 2016, ko so rdeči vragi remizirali z West Hamom (1:1). Da je vse skupaj verjetno bilo za Guardiolo še toliko bolj boleče, naj dodamo, da je tedaj zasedbo Manchester Uniteda na Old Traffordu vodil nihče drug kot Guardiolov veliki trenerski rival Jose Mourinho

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.