Šport > Nogomet
14 ogledov

'''Guardiola se zanima za Anglijo''

aitor karanka EPA
Vse več je indicev, ki španskega stratega Pepa Guardiolo povezujejo s selitvijo v angleško Premier League. Trener Bayern Münchna naj bi v prihodnji sezoni vodil Manchester City.

O domnevni selitvi Pepa Guardiole, ki naj bi prihodnji teden oznanil, da zapušča aktualnega nemškega prvaka, čivkajo že vrabci na strehah.

pep guardiola | Avtor: EPA EPA
Nekdanji trener Barcelone naj bi se odpravil v Premier League, kjer bi v Manchester Cityju na trenerskem stolčku nasledil Manuela Pellegrinija.

Dejstvo je, da se Guardiola zanima za življenje v Angliji, kar je potrdil trener Middlesbrougha in nekdanji pomočnik Joséja MourinhaAitor Karanka.

''Mislim, da bo prišel v Anglijo, saj je odličen trener. V Španiji sem se imel pred meseci priložnost pogovarjati z njim. Spraševal me je o ligah, Premier League, državi in vsem ostalem. Zanj bi bilo dobro, če bi prišel v Anglijo, in nekoč so bo to tudi zgodilo,'' je prepričan Karanka, sicer velik navijač in prijatelj nekdanjega trenerja Chelseaja.

''José je najboljši. Presenetilo me je. Prvič se je zgodilo, da se je znašel v takšnem položaju. Še vedno je najboljši trener na svetu,'' meni trener angleškega drugoligaša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.