Šport > Nogomet
24 ogledov

Guardiola zaradi hernije v bolnišnici

Pep Guardiola je le s težavo v sredo vodil svoje fante v Valencii. (Foto: Reuter Žurnal24 main
Barcelona bi utegnila biti na nekaj naslednjih tekmah brez glavnega trenerja. Pepa Guardiolo so ponoči v hudih bolečinah sprejeli v bolnišnico. Ima hernijo medvretenčnega diska.

Nekdanji igralec in danes 40-letni trener Barcelone Pep Guardiola je izpustil že torkovo novinarsko konferenco, na sredini večerni tekmi proti Valencii pa se mu je na obrazu videlo, da trpi hude bolečine. Po koncu tekme so ga odpeljali v bolnišnico. "Pep se ne počuti dobro. Težko se je prebil prek tekme," je dejal njegov pomočnik, Tito Vilanova. Bolečine so mu olajšali z zdravili. Diagnoza je pokazala hernijo medvretenčnega diska. Moral bo vsaj na terapije. Za zdaj ostaja odprto vprašanje, če bo lahko vodil Barcelono na naslednjih tekmah. To bodo sila pomembne tekme: v Primeri s Sevillo in Villarealom in v Ligi prvakov povratna tekma osmine finala z londonskim Arsenalom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.