Šport > Nogomet
15 ogledov

Guidetti: "Pri Cityju so igralci pljuvali name"

Guidetti Feyenoord Nizozemska liga prvenstvo EPA
Napadalec Manchester Cityja, 20-letni švedski up sinje modrih John Guidetti, je v pogovoru za televizijsko oddajo Skavlan v domovini razkril kar nekaj temnih podrobnosti iz slačilnice aktualnih angleških prvakov. Soigralci naj bi po njegovem prihodu pred tremi leti celo žalili njegovo družino. A to je šele začetek ...

"Ljudje so pljuvali name. Soigralci so mi vzeli čevlje, jih razrezali in vrgli v smeti. Odkrito so govorili grdo o moji družini, ko so me prišli obiskali. Ampak niso bili tako pametni, saj niso vedeli, da Skandinavci razumemo angleško. Šel sem do Kola Touréja in Patricka Vieire, ki sta oba visoka dva metra, in jima rekel: 'Yo, ne govorita tako o meni," je presunljivo izpoved v oddaji Skavlan, ki jo bodo na Švedskem in Norveškem predvajali čez vikend, začel John Guidetti.

Mladi švedski napadalec se je Manchester Cityju pridružil leta 2009, zadnjo sezono pa je preživel na izjemno uspešni posoji pri nizozemskem Feyenoordu, kjer je na 23 tekmah zabil kar 20 golov. Kljub uspešnem igranju na posoji pa se (zaenkrat) še ni prikupil trenerju Robertu Manciniju, za njegovo dobro pa upamo, da se mu je uspelo prikupiti vsaj soigralcem.

"Na Švedskem se imamo vsi radi. Vsi si dajemo 'petke' in vsi se veselijo, če kdo zadane. V Angliji je težko, ker veš, da ne bo uspelo vsem. Če nimaš žoge, potem ne moreš pokazati, kako dober si," je še dodal Guidetti.

Govorice iz Manchestra sicer govorijo o tem, da za postavnega Šveda pripravljajo novo štiriletno pogodbo. Tudi Guidetti kot kaže ni nezadovoljen, saj je v četrtek na Twitterju zapisal: "Grem na trening. Neverjetno je, da se vsako jutro zbudim kot del prvakov Anglije in enega najboljših klubov na svetu." Pa srečno, John.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.