Šport > Nogomet
40 ogledov

Guti: "Modrić ni dovolj dober za Real"

Jose Maria Gutierrez Guti Gonzalo Higuain Reuters
Bivši igralec madridskega Reala José María Gutiérrez - Guti ni navdušen nad morebitnim prihodom hrvaškega vezista Luke Modrića na Santiago Bernabéu, saj po njegovem mnenju ni dovolj kakovosten igralec za prestop v Madrid. Guti je ponudil tudi alternativo zanj.

"Luka Modrić ni glavni igralec niti v Tottenhamu. Mislim, da v svoji karieri še ni naredil dovolj, da bi si prislužil prestop v Madrid," je bil kritičen Guti. Ampak ni se ustavil le pri oceni Luke Modrića, povedal je tudi, koga bi po njegovem mnenju Real Madrid moral kupiti namesto njega.

"Sam bi izbral Davida Silvo. On je idealen igralec za Real. Je še mlad in izredno talentiran, z Manchester Cityjem in špansko reprezentanco pa je že osvajal pomembne lovorike," je zaključil Guti, ki pa je za Modrića vseeno dejal, da je velik igralec in da je pred njim še lepa kariera.

Guti je bil sicer kar 16 sezon član "Los Blancos", za kraljevi klub iz Madrida je odigral 387 tekem, bil pa je tudi namestnik kapetana, legendarnega Raúla Gonzáleza. V prvo moštvo se je prebil iz mladinskega pogona Madridčanov, kar ne uspe ravno velikemu številu nogometašev, igral je tudi za moštvo C in B madridskega Reala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.