Šport > Nogomet
512 ogledov

Hadžiću so se (spet) zahvalili za sodelovanje

safet hadžić NK Olimpija/Facebook
V Olimpiji so opravili strokovni posvet glede prihodnosti trenerja Safeta Hadžića. Padla je tudi odločitev.

Predsednik ljubljanske Olimpije Milan Mandarić in športni direktor Mladen Rudonja sta na današnjem sestanku s trenerjem Safetom Hadžićem analizirala stanje v klubu po porazu proti Celju. Ocenila sta, da stanje v ekipi in prikazana igra izzivata skrb za nadaljnje uspehe Olimpije in terjata hitro ukrepanje: Hadžić ni več trener zmajev.

Mandarić je ocenil, da zaključka prvenstva ne morejo prepustiti naključju, zato je svojo odločitev sporočil Hadžiću, so sporočili iz tabora vodilnega kluba slovenskega nogometnega prvenstva.

Vodenje prve ekipe bo predsednik tako zaupal drugemu trenerju, Hadžiću pa je ponudil, da prevzame drugo pomembno vlogo v Olimpiji. Odločitev o tem, kdo bo v bodoče vodil Olimpijo, bo znana v najkrajšem možnem času, so še sporočili iz Olimpije.

"Safet Hadžić je opravil veliko delo za Olimpijo. Vodenje moštva je prevzel v položaju, ko nam je bilo najtežje. Prvi del letošnjega prvenstva smo odigrali uspešno, a igra, ki smo jo pokazali na zadnjih nekaj tekmah, ni takšna, kakršno si želimo gledati. Takšna igra nam ne zagotavlja uspeha v prvenstvu in evropskem tekmovanju. Ne želim ugibati, kaj vse je vzrok temu, a preprosto ne smemo ničesar več prepustiti naključju, zato smo se dogovorili, da skušamo članom vbrizgati novo energijo in spremeniti način vodenja moštva. Safetu sem hvaležen za vse, kar je naredil za nas, zato sem mu ponudil, da še naprej ostane pomemben člen Olimpije," je dejal predsednik Mandarić.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.