Šport > Nogomet
0 ogledov

Hajduk prihaja po Velikonjo

Žurnal24 main
Hrvaški viri navajajo, da je Hajduk zelo resen kandidat za novega delodajalca enega najbolj vročih artiklov Prve lige, Etiena Velikonje. Dalmatinci so pripravljeni plačati odškodnino.

Po poročanju hrvaškega dnevnika Večernji list bo odprava splitskega Hajduka v soboto pripotovala v Novo Gorico na pogovore o prestopu Etiena Velikonje. Velikana iz Dalmacije bosta zastopala predsednik Joško Svaguša in športni direktor Ivica Šurjak. Hajduk želi Velikonjo v Split pripeljati že januarja, zanj pa je pripravljen plačati tudi odškodnino, ki se giblje okoli milijona evrov.

Velikonja je bil že poleti glavna zgodba slovenskega prestopnega roka. Želeli so si ga številni tuji klubi, prestop v Bochum pa je bil tik pred realizacijo, a se je zataknilo pri odškodnini. Goričanom, čeprav se po simbolu mesta imenujejo tudi vrtnice, trenutno ni postlano z rožicami, saj vegetirajo na zadnjem mestu lestvice. Etien Velikonja pa je njihov najboljši strelec s petimi zadetki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.