Šport > Nogomet
53 ogledov

Halilović Barçin za 2,2 milijona + dodatki

alen halilović Profimedias
V zagrebškem Dinamu so zadovoljni. Kako ne bi bili, saj jim je uspel dogovor o transferju mladega hrvaškega nogometnega upa, komaj 17-letnega Alena Halilovića.

Kot smo že poročai, bo Alen Halilović svoj tekmovalno pot nadaljeval v vrstah katalonskega velikana Barcelone. Športni direktor in trener Dinama Zoran Mamić je poudaril, da gre za velik posel za klub in hrvaški nogomet.

Transfer so potrdili tudi pri Barceloni in poudarili, da je vrednost odškodnine za transfer igralca 2,2 milijona evrov, Dinamo pa bo upravičen tudi do dodatka, kar bo seveda odvisno od števila Halilovićevih nastopov za prvo ekipo Barcelone.

Halilović, ki je bil rojen v Dubrovniku, je z Barcelono podpisal petletno pogodbo, njegova pot med elito pa se bo začela v drugi ekipi, ekipi B, Barcelone, ki tekmuje v drugi španski ligi. Obetavni zvezni igralec, njegova značilnost je močna levica, je za Dinamo debitiral, ko je bil star le 16 let, še ne 17-letni je vpisal tudi prvenstveni nastop za reprezentanco, pred dopolnjeno polnoletnostjo pa je že podpisal za Barcelono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.