Šport > Nogomet
35 ogledov

Handanović besen po strelu Iličića

samir handanović EPA
Josip Iličić je z mojstrsko izvedeno enajstmetrovko razjezil reprezentančnega kolega Samirja Handanovića, ki je bil nemočen ob domačem porazu Interja proti Fiorentini (1:4).

Fiorentina je v šestem krogu italijanske Serie A premagala Inter in milanski ekip prizadejala šele prvi poraz v letošnji sezoni. Viole so se po zaslugi visoke zmage v gosteh (4:1) zavihtele na prvo mesto ligaške lestvice.

V četrti minuti tekme na San Siru se je med strelce vpisal slovenski reprezentant Josip Iličić, ki je z bele točke premagal Samirja Handanovića. Slednjega je zadetek reprezentančnega soigralca zelo razjezil, saj je žogo jezno brcnil na tribuno za njegovimi vrati.

Čeprav se ni strinjal s sodniško odločitvijo, je Handanović po tekmi prevzel odgovornost za poraz. ''Mislim, da ni bilo prekrška. Padel je po tleh (Kalinić, op. a.), še preden se je dotaknil moje noge. Začeli smo slabo, zdaj se moramo resetirati in nadaljevati. V nogometu, tako kot v življenju, pridejo vzponi in padci. Včasih pridejo slabi dnevi. Poraz ne spremeni ničesar. Bitka za Scudetto je dolga in verjetno se nam bo na poti pripetilo še več takšnih nevšečnosti. Prevzemam odgovornost za poraz,'' je povedal slovenski reprezentančni vratar.

samir handanović | Avtor: EPA EPA

samir handanović | Avtor: EPA EPA

samir handanović | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 3
  • zipo 20:52 28.september 2015.

    idiot

  • Jagijagi1 16:02 28.september 2015.

    Čefurski derbi!

  • rororkoko 13:52 28.september 2015.

    ilićićićićići, handanovićićićićići, ---slovenski derbi? hahah